Oppdretterbesøk hos Jan-Erik Fredriksen 21.9.2010

En forventningsfull gjeng.

Åge Bjerketvedt kom med et forslag for ca 2 år siden, om å sette av en kveld, for å besøke oppdrettere i klubben. 
Den 21.9.2010 kl. 1730 reiste vi i flokk og følge fra Spydebergs eneste bensinstasjon..Esso'n.
Jan-Erik fikk besøk av 28 med-medlemmer fra ØRFK denne kvelden.
Jan-Erik har over 70 forskjellige raser med svømmefugl. Her ute på Nord Husa har han laget et fantastisk anlegg for sine fugler. Han kjøpte dette stedet for 5 år siden.  Han kjenner alle vad navn.. og hvor mange han har av hver rase.
Jan-Erik guidet oss gjennom anlegget sitt. Viste oss, og fortalte om rasene. Veldig lærerikt.  Var tilgjengelig og svarte så godt han kunne, på alle spørsmål han fikk. Det var ikke få, det skal jeg love dere. 
Vi fikk mange inntrykk denne kvelden. Utrolig mange flotte fugler. Det var nok flere som skulle ønske at de hadde mulighet til å ha en liten..eller stor damm hjemme.
Jan-Erik hadde også noen høner, men det var ikke noe han satset på. Nylagte ferske egg, det er best.  
Etter omvisningen, fikk vi servert deilige kaker, varm eplekake, kaffe og brus.
Lisbeth takket på vegne av hele gjengen, for at vi fikk lov til å besøke ham denne flotte september kvelden. Han fikk overlevert ØRFK's flotte t-skjorte.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.08 | 12:34

Jeg er på jakt etter en plakat/poster over div. hønse raser. Mener å ha sett det en gang i tiden. Vet noen av dere i klubben hvor det er mulig å oppdrive det?

...
23.06 | 18:37

Hej Norge

Jeg vil høre om der er nogen avlere af La Fleche høns i Norge og om de er villige til at korrespondere sammen med mig - jeg er avler fra Danmark

...
20.05 | 16:10

lurer på om dere vet noen som har vaktel egg til salgs og befruktede til å ruge ut ? trenger bare et par stk , snart ...

...
30.04 | 01:49

Ønsker å kjøpe en hønseflokk, 3-20 stk. Har hatt høns tidligere, hus og utstyr er på plass. Gjerne forskjellige typer/raser/krysninger. Bor utenfor Drammen.

...
Du liker denne siden