Tiltaksplan 2012

TILTAKSPLAN FOR VÅRHALVÅRET 2012.

 

Medlemsmøtene :

Østfold Rasefjærfeklubb ønsker alle nye og gamle medlemmer velkomne til medlemsmøtene som er i sanitetshuset på Borgenhaugen, Borgenveien 8, Sarpsborg. Medlemsmøtene begynner kl. 19:00, første tirsdag hver måned hvis ikke annet er opplyst. Vi har et tema eller flere hver gang og et klubbmedlem viser fram en fjærferase og forteller om den. Det er bevertning i form av smørbrød, kake, kaffe og brus. For å dekke utgiftene har vi utlodning, og det er fint om dere kan ha med en gevinst av og til.

 

Styret av 2012 består av: Leder Bente Nyberg, nestleder Line Johansson, sekretær Kirsten Lunde, kasserer Tore Møller Eriksen, styremedlem Tormod Berger, styremedlem Leif Mareno Larsen og varamedlem LivWenche Holtet.

 

Klubbens nettside er: www.ostfold-rasefjerfeklubb.com . Her kan dere få opplysninger om foreningen og følge med i hva som skjer. Vi har lagt vekt på å ha en fyldig og levende nettside og får mange godord om den. Skriftlige bidrag om temaer eller bilder tar vi gjerne imot.

Vi har også en gruppe på Facebook: www.facebook.com/groups/144435485616840 hvor det er stor aktivitet.

 

 

Klubbens aktiviteter våren 2012:

 

Tirsdag 7.februar       Årsmøte og medlemsmøte om tiltaksplan.

Tirsdag 6.mars               Medlemsmøte. Klubben vår er 30 år i år, og dette møtet blir et ”mimremøte” over klubbens historie. Per-Otto Suther og Terje Nærland kommer og forteller om hvordan klubben startet opp. Videre vil vi snakke om hva som skjer i vår. Dagens rase: Malayer ved Eva Strøberg. Bevertning og utlodning.

Tirsdag 3.april               Medlemsmøte. Tema om hvordan  vi kan beskytte våre fugler mot rovdyr. Arnkjell Johansen forteller og viser

                                      diverse feller. Dagens rase: dverg Toppet Hollender ved Sidsel A. Madsen. Utlodning og bevertning.

28.-29.april             Lørdag-søndag. Vi avholder NRFF´s Landsmøte på Sandbrekke Gjestegård på Hvaler.

Tirsdag 1.mai                 Hönans dag i Henån i Nordvästra Götaland, Sverige.

Tirsdag 8.mai                 Medlemsmøte. Tema Egg- og hønedagen på Borgen og turen til Danmark. Dagens rase: Houdan ved Leif M. Larsen. Utlodning og bevertning.

Søndag 20.mai                Egg- og Hønedag i Borgenveien hos Borgen/Bjerketvedt.  Salg av fjærfe og rugeegg, husflid, planter, fôr, utstyr mm.

Lørdag 2.juni            Bygdedag på Elingård./Bortfaller...


tirs dag 5.juni                    Siste medlemsmøte før ferien

7.-10.juni                       Torsdag-søndag. Vi reiser med buss til Dursku´n i Roskilde og besøker flere oppdrettere i området.

Søndag 17.juni          Sommeravslutning. Mer informasjon kommer siden.Styret har bestemt  at vi skal ha en "sommerfest" når vi begynner høstsesongen.

 

Endringer og tilføyelser av tiltaksplanen vil bli lagt ut på klubbens nettside fortløpende.

Medlemsmøter for høsthalvåret vil bli drøftet senere.


Velkommen til vårens møter og aktiviteter J

 

 

 

For styret

Kirsten Lunde, sekretær.

| Svar

Nyeste kommentarer

15.10 | 15:54

Hei, noen som selger Barnevelder? Ute etter 4 høner og en hane. Eventuelt kyllinger eller rugegg. Mvh Andreas

10.10 | 00:15

Når er neste utstilling ?

30.06 | 19:24

Kan jeg slippe en liten høne inn til nyfødte kyllinger ??
Odd arne

12.01 | 11:22

Javel.