Medlemsmøte 2.november

Referat fra medlemsmøte i Østfold Rasefjærfeklubb på Sanitetshuset på Borgenhaugen 2.nov. 2010.

 

33 medlemmer var til stede på møtet.

Dette møtet ble brukt til forberedelse av Østfoldutstillingen 27 og 28. november 2010.

Hvem av de frammøtte skulle stille dyr på utstillingen, og hvor mange? 18 medlemmer sa de skulle stille ut til sammen ca 115 dyr så da kommer vi over grensa på 100 dyr som vi satte for å ha utstilling. Det var også noen av disse 18 som ikke hadde oversikt over hvor mange dyr de skulle stille med. Regner med at det kommer flere utstillere etter hvert, også fra andre steder enn Østfold. Det er flere fra Vestfold som har sagt de kommer.

Undertegnede ble bedt om å purre på svar fra Mattilsynet (distriktskontoret for Indre Østfold og Follo)og be dem overveie om det er nødvendig for de som bor i distrikt Ytre Østfold å ha veterinærattest til utstillingen. Vi har fått som svar at de som kommer fra Ytre Østfold og andre fylker, må ha veterinærattest!

Påmeldingsfristen er 12.november, og det skal bare stilles dyr med ring.

Det skal hentes bur på Borgen gård (hos Åge og Kari-Anne) og i Rakkestad på torsdag 25.nov. Liv Wenches mann stiller opp med lastebil på Borgen gård kl.14.00. De som skal være med å hente bur, møter opp her!

Retur av bur på søndag 28. etter at utstillingen er ferdig kl.16.00. Det er kaninutstilling etter oss, så vi trenger ikke å gjøre så veldig nøye rent på søndag, bare feie og rydde.

Vi bruker bordene i kafeteriaen til å sette burene på, og vi må sette på ”skjørt” på disse på torsdag. All pynting skal også gjøres da.

Dyr settes inn på fredag kl.17-21.

Dommerne kommer ca kl. 08.00 lørdag, og setter i gang å bedømme dyrene med en gang. Bente ordner med frokost til dem. Utstillerne kan snakke med dommerne etter at de er ferdige og utstillingen er åpen for publikum. Vi håper Åge kan regne ut poeng.

 

Som vanlig ble det servert lekre snitter fra Evelyns hånd og sjokoladekake fra Bentes J og det var utlodning med mange flotte gevinster. Dessuten ble siste rest av loddene på rugemaskinen vi vant i forrige vervekampanje, solgt, og den skal trekkes på julebordet som er på neste medlemsmøte. Husk bindende påmelding til dette innen mandag den 22.11.2010 til Evelyn Svendsen tlf 905 62 384. Vi håper MANGE møter opp og at det blir like koselig og vellykket som i fjor J

 

Kirsten Lunde

sekretær

| Svar

Nyeste kommentarer

15.10 | 15:54

Hei, noen som selger Barnevelder? Ute etter 4 høner og en hane. Eventuelt kyllinger eller rugegg. Mvh Andreas

10.10 | 00:15

Når er neste utstilling ?

30.06 | 19:24

Kan jeg slippe en liten høne inn til nyfødte kyllinger ??
Odd arne

12.01 | 11:22

Javel.