På tur til Seljord

 

Lørdag 11.september reiste en del av Østfold Rasefjærfes medlemmer med familie og venner, til sammen 22 personer, til Dyrsku’n i Seljord. Vi hadde leid buss på Hvaler og kjørte derfra kl. 07.00 lørdag morgen og plukket så opp folk langs veien mot Moss hvor vi tok ferga over fjorden til Horten. 
Ole, Kirstens mann, var bussjåfør.   

Bussen var delt inn med sitteplasser foran og salong og kjøkken bak, og stemningen bak i salongen var upåklagelig, og tida ble brukt til kortspill og annet…..   

 Noen pauser underveis for å dekke diverse behov….. som f.eks å beundre naturen .......

Vi ankom Seljord og dro direkte til Dyrskueplassen, fikk parkert bussen og bega oss på vandring rundt om på den enorme markedsplassen. Det var øs pøs regnvær, så det ble ikke tatt et eneste bilde. Men vi fikk da sett en del og pengene satt løst.

Vi møttes til avtalt tid på parkeringsplassen og dro videre mot Rauland og Rauland Høyfjellshotell der vi hadde bestilt rom for natta.

Middagen ble inntatt. Den var helt upåklagelig, dagens meny med forrett, hovedrett og dessert inkludert i prisen for hotellrommet.

Morgenen etter er vi klar for ny runde på Dyrsku'n.

Ole sjåfør og Sindre guide er på plass.

Sola skinte og det var et hav av mennesker på Dyrskuplassen. Markedet var digert, og en kunne få kjøpt alt hva hjerte begjærte om det så var mat, traktorer, kuer eller klær.

Det var også mye flott kunst og håndverk som en kunne se på og la seg friste av……

Etter noen timer på marked og med masse inntrykk
"innabords", vendte vi nesa hjemover mot Østfold igjen.

Dette var en fin tur, og humøret var på topp hele helga hos samtlige. Så vi håper på at det kan bli en gjentakelse neste år. 😀

Kirsten LundeSkriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.08 | 12:34

Jeg er på jakt etter en plakat/poster over div. hønse raser. Mener å ha sett det en gang i tiden. Vet noen av dere i klubben hvor det er mulig å oppdrive det?

...
23.06 | 18:37

Hej Norge

Jeg vil høre om der er nogen avlere af La Fleche høns i Norge og om de er villige til at korrespondere sammen med mig - jeg er avler fra Danmark

...
20.05 | 16:10

lurer på om dere vet noen som har vaktel egg til salgs og befruktede til å ruge ut ? trenger bare et par stk , snart ...

...
30.04 | 01:49

Ønsker å kjøpe en hønseflokk, 3-20 stk. Har hatt høns tidligere, hus og utstyr er på plass. Gjerne forskjellige typer/raser/krysninger. Bor utenfor Drammen.

...
Du liker denne siden