Fin stand og masse publikum.

Her blir brahma-hanen Göran og Martin Henri interjuvet.

Brahma-hanen og Martin Henri.

Flere hadde fått opp parasoller mot regnet.

Lisbeth selger brikker til hønebingoen.

Mye folk..tross regnet.

Humøret er det ikke noe å si på.

En pjokk tar de skånske blommehønsene nærmere i øyensyn.

Skal vi se på moskusendene?

Her skal hønebingoen filmes.

En liten silkehøne syntes ikke at det var så morsomt, men hun gjorde jobben sin og la igjen et "visittkort" i et av numrene på brettet.

Det var vått...

New Hampshire i forgrunnen og hvite Sultankyllinger i bakgrunnen.

Fra eplepresseriet.

Kilebrygga saueavlslag solgte fårikål også i år.

Her selges det solsikker dyrket på Hvaler.

Guri sine store New Hampshire kyllinger.

Det ble vått, både for klubbens medlemmer og deres høner. Guri og Kirsten tar det hele med godt humør. Her rydder de sammen.

EPLEFESTIVALEN PÅ ROVE, KIRKØY
20.9.2009.

Søndag den 20.9.09 stilte medlemmer fra ØRFK ut sine fjærkledde dyr under Eplefestivalen. Tror at de fleste medlemmene fra Hvaler fikk stilt ut flotte høner, haner og ender. Det var meldt pent vær. Det var pent...frem til åpningen kl. 13:00. Etterhvert kom det mye regn og det la en demper på hele arrangementet. Det var synd, for det ligger så mye arbeid bak et slikt arrangement. 
 
Wenche hadde med seg sin store flotte Brahma-hane som heter Göran. Han ble interjuvet av TV og har blitt skikkelig kjendis i sommer. 
Vi tror nok at publikum koste seg, selv om det regnet. Det var veldig mange som hadde møtt opp.
   
ØRFK skulle arrangere hønebingo for publikum for første gang. Vi fikk unna to hele runder. Lisbeth begynte å selge nummerbrikker til tredje omgang, men regnet satte en stopper for det store salget. Det ble derfor en litt amputert hønebingo selv om både barn og unge syntes at dette var utrolig morsomt. De tre vinnerne i hønebingoen fikk hvert sitt flotte hønekrus.

Vi kommer nok tilbake til neste eplefestival. Dette er kjempegod PR for klubben.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.08 | 12:34

Jeg er på jakt etter en plakat/poster over div. hønse raser. Mener å ha sett det en gang i tiden. Vet noen av dere i klubben hvor det er mulig å oppdrive det?

...
23.06 | 18:37

Hej Norge

Jeg vil høre om der er nogen avlere af La Fleche høns i Norge og om de er villige til at korrespondere sammen med mig - jeg er avler fra Danmark

...
20.05 | 16:10

lurer på om dere vet noen som har vaktel egg til salgs og befruktede til å ruge ut ? trenger bare et par stk , snart ...

...
30.04 | 01:49

Ønsker å kjøpe en hønseflokk, 3-20 stk. Har hatt høns tidligere, hus og utstyr er på plass. Gjerne forskjellige typer/raser/krysninger. Bor utenfor Drammen.

...
Du liker denne siden