Julebordet den 7.12.2010.

Bordene er ferdigpyntet, og bare venter på gjestene.

Her er det bare å forsyne seg.

Ribbe, medisterkaker, julepølser, poteter, surkål, tyttebærsyltetøy.. dette smakte veldig godt.

Alle koste seg veldg denne kvelden.

Familien Borgen Bjerketvedt

Henrik fant mandelen.og fikk marsipangris..

3 gevinster på loddboka..

Evelyn vant den flotte rugemaskinen..

Medlemmene hadde blitt oppfordret til å ta med seg 3 bilder hver. Her kan man stemme på det bilde man syntes var best...

Eva vant med sitt flotte foto..

"hane" nissen kom på besøk...populært innslag..

Goteri bare til barna..

Mange flotte gevinster....

Praten gikk rundt bordene...

Alle koste seg veldig

Jentegjengen...

Årets julebord ble arrangert i  Borgenveien der vi har våre klubbmøter.
Det var 48 påmeldte til denne kvelden.
Leder ønsket alle hjertelig velkommene, og takket for et fint år, og for en flott utstilling som klubben arrangerte på Momarken i november.
I år som i fjor, var det flere av våre medlemmer som hadde laget maten. KJell skal ha all æren for en fantastisk nydelig ribbe.. Den jobben skal ingen ta i fra deg.. dette kan han. Alt var bare helt nydelig. Det var nok mat til at alle kunne forsyne seg både 1 og 2 og kanskje noen også 3 ganger.
Julebordet har blitt en veldig flott tradisjon.  Praten gikk løst og ledig hele kvelden.  Etter middagen ble det satt frem kaker og det ble servert riskrem., med 1 mandel.. Henrik Bjerketvedt var så heldig å få mandelen i år. Premien ...en marsipangris..

Vi passet på å påskjønne noen av våre medlemmer for en god innsats gjennom året som har gått. Evelyn stiller opp med nydelige snitter på hvert møte.  Liv-Wenche med stor lastebil, utstyr og sønnen Leif til egg og hønedagen, og til utstillingen på Momarken. Karianne og Åge for at de er så rause og stilte gården Borgen til disp for egg og hønedagen. Undertegnede fikk også en nydelig oppsats for sin innsats gjennom året. ØRFK en en utrolig flott klubb, hvor alle stiller opp..

Rugemaskinen som klubben vant i fjorårets vervekampanje, skulle trekkes denne kvelden. Vi hadde solgt alle 500 loddene. Den heldige vinner ble Evelyn Svendsen. Hun ble kjempeglad!!
Gratulerer.

Vi hadde annonsert at det skulle kåres en vinner i årets fotokonkurranse. Det var ikke veldig mange av våre medlemmer som stilte med bilder . Årets vinnerbilde var tatt av Eva Strøberg.  Gratulerer!!

Medlemmene hadde hatt med seg flotte gevinster denne kvelden. Loddene gikk unna i rekordfart.
Gevinstene ble godt fordelt.

Nissen kom i år også.. Han hadde med seg godteposer til alle barna på julebordet.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.08 | 12:34

Jeg er på jakt etter en plakat/poster over div. hønse raser. Mener å ha sett det en gang i tiden. Vet noen av dere i klubben hvor det er mulig å oppdrive det?

...
23.06 | 18:37

Hej Norge

Jeg vil høre om der er nogen avlere af La Fleche høns i Norge og om de er villige til at korrespondere sammen med mig - jeg er avler fra Danmark

...
20.05 | 16:10

lurer på om dere vet noen som har vaktel egg til salgs og befruktede til å ruge ut ? trenger bare et par stk , snart ...

...
30.04 | 01:49

Ønsker å kjøpe en hønseflokk, 3-20 stk. Har hatt høns tidligere, hus og utstyr er på plass. Gjerne forskjellige typer/raser/krysninger. Bor utenfor Drammen.

...
Du liker denne siden