Fotoalbum

Sommeravslutning i Østfold Rasefjærfeklubb.

 

 

Årets sommeravslutning ble i år lagt til  Ramme Gaard søndag 19.juni kl.13.00

 

Sommerfesten ble holdt på Ramme Gaard på Hvitsten ikke så langt fra Vestby. .
Veldig god oppslutning.

 

Arnkjell, som selv arbeider på stedet, og er medlem av klubben vår, hadde ordnet slik at klubben kunne ha avslutningen på Ramme Gaard. 
Vi fikk en flott omvisning på gården som drives økologisk. Her var det andedam, fjøs, stall, hønsehus og et stort fuglehus. Vi hadde  en fantastisk omvisning i den utrolig flotte hagen på gården.
Vår guide fikk en hønekrus av vår leder, Evelyn etter omvisningen.

 

Etter omvisningen, ble det grilling på stranda.
Pølser og hamburgere med tilbehør gikk ned på høykant. Tror at alle var sultne etter mange inntrykk. Medlemmene hadde bakt kaker, og de hadde med seg mange fine premier for loddsalget.
Vi hadde en fin avslutning. Værgudene ar virkelig på vår side denne dagen.

 

 

Etter at vi var ferdige med grillingen, ønsket  Eva Strøberg de som hadde mulighet og lyst, til å komme hjem til henne. De som besøkte Eva og Trond fikk se en utrolig flott flokk med høner, haner og ender. Fine løsninger for dyrene, og mange morsomme skilt. 

 

 

  Her kan dere lese om Ramme Gaard: http://www.rammegaard.no/

 
Virkelig verdt et besøk!!!

Har problemer med å legge inn bilder..Hadde lagt inn bildene...men så datt jeg ut.. bor riktignok langt uti skogen...men....men prøver igjen. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.08 | 12:34

Jeg er på jakt etter en plakat/poster over div. hønse raser. Mener å ha sett det en gang i tiden. Vet noen av dere i klubben hvor det er mulig å oppdrive det?

...
23.06 | 18:37

Hej Norge

Jeg vil høre om der er nogen avlere af La Fleche høns i Norge og om de er villige til at korrespondere sammen med mig - jeg er avler fra Danmark

...
20.05 | 16:10

lurer på om dere vet noen som har vaktel egg til salgs og befruktede til å ruge ut ? trenger bare et par stk , snart ...

...
30.04 | 01:49

Ønsker å kjøpe en hønseflokk, 3-20 stk. Har hatt høns tidligere, hus og utstyr er på plass. Gjerne forskjellige typer/raser/krysninger. Bor utenfor Drammen.

...
Du liker denne siden