slaktedag

Slaktedag på Hvaler

Takk til alle som deltok på vår slaktedag på Hvaler hos Kirsten og Ole. Dette skjedde søndag den 26 oktober fra klokken 1100

35 personer fra ØRFK og Hvaler hagelag deltok denne dagen. 
He r fikk alle som hadde lyst til å være med på hele slakteprossessen delta. Alle var ivrige og jeg tror nok de fleste fikk prøve seg.
Jeg vet ikke hvor mange dyr som ble slakta , men det var mange. Høner, haner, vaktler og ender. 
Vi ribbet for hånd, brukte ribbemaskin som Jan hadde meg. Utrolig effektivt. Det ble flådd, og innmaten ble tatt ut etter alle kunstens regler. Åge og Ole var våre mentorer. Men det var flere som hadde fine metoder å lære bort.
 
Liv Wenche, Bjørg og Karianne fikset mat til alle. Det ble grillet pølser med tilbehør , kaffe, kaker og brus. 
 
Ole og Åge fikk hvert sitt flotte hønekrus som takk for en fin dag! 
Tusen takk til alle som bidro til at dette ble en fin dag. Alle var enige om at dette er noe klubben bør gjøre hvert år. Det gikk virkelig unna! Sosialt og veldig lærerikt. 
 
Fyldig reportasje med bilder kommer i neste blad. Gled dere.. 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.08 | 12:34

Jeg er på jakt etter en plakat/poster over div. hønse raser. Mener å ha sett det en gang i tiden. Vet noen av dere i klubben hvor det er mulig å oppdrive det?

...
23.06 | 18:37

Hej Norge

Jeg vil høre om der er nogen avlere af La Fleche høns i Norge og om de er villige til at korrespondere sammen med mig - jeg er avler fra Danmark

...
20.05 | 16:10

lurer på om dere vet noen som har vaktel egg til salgs og befruktede til å ruge ut ? trenger bare et par stk , snart ...

...
30.04 | 01:49

Ønsker å kjøpe en hønseflokk, 3-20 stk. Har hatt høns tidligere, hus og utstyr er på plass. Gjerne forskjellige typer/raser/krysninger. Bor utenfor Drammen.

...
Du liker denne siden